fbpx

Vochtige doekjes in de wc, geen goed idee!

woensdag 19 augustus 2015

Wat kiepert de Vlaming door zijn toiletpot? Zijn vochtige doekjes echt afbreekbaar? En welke vervelende gevolgen kunnen ze hebben voor je leidingen?

Getroffen door stortregen en je woning onder water?

maandag 17 augustus 2015

Wat als je rioleringsstelsel het regenwater niet aan kan? De Rioolkrak helpt je snel uit de nood. Voorkomen door preventieve reiniging.

Afvoer verstopt? 5 tips om het zelf snel op te lossen

maandag 27 juli 2015

Je kan perfect zelf je afvoer ontstoppen. De Rioolkrak geeft je 5 snelle, milieuvriendelijke en gemakkelijke tips die werken.

Zorgeloos op vakantie vertrekken?

donderdag 23 juli 2015

Je hebt je vakantie dubbel en dik verdiend na het harde werken. Ga je naar een exotische bestemming, naar zee of Ardennen? Top. Iedereen heeft nood om stoom af te blazen en batterijen op te laden. Een zorgeloze vakantie, daar ben jij aan toe. En daarom geeft De Rioolkrak je nog 1 gouden tip mee voor je vertrekt.

Afvoerleidingen zelf plaatsen

dinsdag 07 juli 2015

Overweeg je om zelf afvoerleidingen te plaatsen of te vervangen? De Rioolkrak geeft je met alle plezier zijn belangrijkste tips en tricks prijs, om dit zo goed mogelijk uit te voeren. Lees ze eerst aandachtig vooraleer je de werken aanvangt.

Septische put verplicht?

dinsdag 02 juni 2015

Septische put, in de volksmond beter gekend als ‘beerput’, is een zeer belangrijk onderdeel in het rioleringsnetwerk van je woning. Wat doet eigenlijk een septische put, welke zijn de wettelijke verplichtingen, welke soorten heb je en op wat moet je letten? In dit artikel, geven we je alle antwoorden.

Winnaars van de herfstactie

dinsdag 13 januari 2015

Op de nieuwjaarsreceptie van De Rioolkrak en Nicko Service werden de winnaars geloot van onze herfstactie. Proficiat aan al de winnaars!

De Rioolkrak heeft er een broertje bij

dinsdag 08 april 2014

Sinds januari 2014 heeft De Rioolkrak er een broertje bij, namelijk de firma Nicko Service. Naast alle riolerings- en ontstoppingswerken bieden wij nu dus nog een extra diensten aan: namelijk het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie of boiler alsook voor de volledige plaatsing van een nieuwe verwarmingsketels, het reinigen van schoorstenen van kachels, openhaarden, branders,… Uitbreiding […]

20% van alle riolen in Vlaanderen lekt

dinsdag 01 april 2014

Volgens Vlario, het overlegplatform voor riolen en afvalwaterzuivering, wil dat de Vlaamse overheid dringend meer investeert in riolen. Zowat 20% van de riolen in Vlaanderen zou nu lekken en dat leidt tot vervuiling. In Vlaanderen ligt ongeveer voor 30.000 kilometer riolen en daarvan zijn er 6.000 lek, aldus Vlario. Volgens dat platform is er te […]

Zie jij ze wel eens vliegen?

maandag 07 oktober 2013

Van die kleine vliegjes, 2mm tot 6mm groot, behaard op de vleugels, grijs tot heel lichtgrijs van kleur. Ze vliegen rond in het huis, verzamelen aan de gootsteen in de keuken, aan het bad, aan afvoerputjes of aan de septische put. De Rioolkrak vreest dat je te maken hebt met de fameuze rioolvlieg.

De Rioolkrak, de Krak in’t Vak

donderdag 25 april 2013

Held Der Arbeit! Dat was vroeger de titel die alleen de allerbeste arbeiders kregen. Wie die titel wist te bemachtigen mocht dan ook heel trots zijn op zichzelf en werd door de maatschappij beschouwd als een echt idool. De Rioolkrak weet van aanpak Omdat alle werknemers van De Rioolkrak stuk voor stuk Helden Der Arbeit […]

De Rioolkrak breidt uit!

donderdag 21 maart 2013

Dat de Rioolkrak niet stilzit is zeker! De krak breidt uit. Enkele maanden geleden werd de Rioolkrak uitgekozen als de perfecte kandidaat voor de overname van de succesvolle firma, Aadarlo. Guido Berckmoes, de drijvende kracht achter Aadarlo Aadarlo, een gevestigde waarde in Mortsel en omstreken werd opgericht door de talentvolle en innovatieve Guido Berckmoes. De […]

De riolering door de eeuwen heen

vrijdag 15 februari 2013

Het bevolkingsaantal op aarde wordt groter en groter, net als het afvalprobleem! Afvalwater, uitwerpselen en andere vuiligheid, waar moeten we er toch allemaal mee blijven? Dat is precies wat men zich duizenden jaren geleden afvroeg toen er steeds meer mensen bij elkaar kwamen in dorpen en steden. Een stort op straat? Vroeger werd alles gewoon […]

Klantentevredenheid bij De Rioolkrak, daar gaan we voor!

dinsdag 18 december 2012

De Rioolkrak wordt aanzien als een echte expert in haar vak en geprezen door zijn professionele ‘can do’ aanpak. Maar wat vooral bijblijft is de klantvriendelijke service. Vanaf het eerste contact tot de oplevering van de werken, de klant staat centraal en daar gaat De Rioolkrak voor.