Over de Rioolkrak

De Rioolkrak helpt je graag verder

Jouw vraag wordt met deskundig advies beantwoord en dit binnen de twee werkdagen.

Dringende vraag?
Bel ons GRATIS: 0800/26 660

We streven naar 100% klantentevredenheid

Samengevat, de Rioolkrak is

De Rioolkrak in Schoten...

Is een krak in zijn vak

En ons vak is alles wat te maken heeft met riolering, ruiming, ontstopping en regenwaterrecuperatie. We werken met de modernste detectietechnieken en onze oplossingen zijn duurzaam, milieuvriendelijk en innovatief.

Is dienstverlening van A-Z

De Rioolkrak houdt ervan om een job af te leveren die tot in de puntjes is afgewerkt. Vanaf de goedkeuring van de prijsofferte, de werken zelf, mee opstellen van een eventueel verzekeringsdossier en bijwonen van de expertise, tot de opruiming van de werken en opnieuw in werking stellen van het circuit. Dit heet excellente dienstverlening en begeleiding van de klant van A tot Z.

Is snel ter plaatse en uitvoering

Met de Rioolkrak heb je zo een afspraak via gratis nummer 0800 26 660 of via het online formulier. Snel, ook in de context van directe opsporing van de oorzaak dankzij moderne detectietechnieken zoals geurdetectie, camera inspectie en rookdetectie. Hoe sneller de oorzaak ontdekt, hoe sneller de uitvoering van de herstelling.

Is de referentie in België

De Rioolkrak is opgericht in 2006. Het geografisch werkterrein gaat veel verder dan alleen maar de provincie Antwerpen. De Rioolkrak is een innovatief bedrijf met medewerkers die elk gediplomeerd en gecertificeerd zijn in het vak.

Is er dankzij zijn vele tevreden klanten

De Rioolkrak wordt geprezen door zijn professionele ‘can do’ aanpak maar wat vooral bijblijft is de klantvriendelijke service. Vanaf het eerste contact tot de oplevering van de werken, de klant staat centraal en daar gaat De Rioolkrak voor.

Is ook een missie

Toen De Rioolkrak door David werd opgericht, was vooral het waarom-verhaal veel belangrijker dan het wat-verhaal.

Het is ondertussen duidelijk wat De Rioolkrak doet: vakkundig rioleringen leggen en herstellen… Maar waarom?

  • De Rioolkrak is een werkgever die o.a. jongeren een nieuwe kans geeft om zich te scholen tot een bekwaam en gecertificeerd vakman.
  • De Rioolkrak gelooft sterk in een betere leefwereld waarin elk individu evenveel kansen moet krijgen, ondanks de persoonlijke omstandigheden of een moeilijk verleden. De Rioolkrak gelooft ook dat alleen tevreden klanten de beste ambassadeurs kunnen zijn van De Rioolkrak. Zo krijgt De Rioolkrak nieuwe kansen om verder uit te groeien zodat iedereen kan meegroeien…