riool ontstoppen

Snelle ontstoppingsdienst met totaalservice en garantie

Een verstopte riool, das geen apekool!

U merkt dat uw toilet(ten), lavabo(‘s), douche… niet meer of slecht doorloopt. Allemaal erg onaangename zaken, die we allemaal liever vermijden.

We doen zo ons best voor een gezonde en fris ruikende omgeving, proper sanitair… Dan kunnen we deze problemen wel missen als kiespijn.

Voorrang in de planning

De Rioolkrak schiet te hulp en gaat uw riool ontstoppen! U hoeft niet te lang te wachten, klanten met een accute nood aan onze ontstoppingsdienst krijgen voorrang in de planning.

GRATIS offerte aanvragen

We pakken het probleem bij de horens!

Is het een kleine verstopping in uw wc, badkamer of keuken of moet u de hoofdriolering ontstoppen?

De Rioolkrak slaagt er meestal in de oorzaak meteen te detecteren, zonder extra tools. Maar soms moeten we toch even verder onderzoeken. Het lijstje van mogelijke oorzaken is lang.

TIP!

Beter voorkomen dan genezen, dus laat regelmatig en preventief uw riolering onderzoeken op gebreken en spoelen. Zo vermijdt u vaak grotere schade.

Mogelijke oorzaken van een verstopte riool

Onze professionals vinden de juiste plaats

Laat het aan onze professionals over om de juiste plaats van de verstopping op te sporen. Wij vinden het gegarandeerd en gaan uw riool ontstoppen.

 

Het probleem kan lokaal te vinden zijn, zoals in de leidingen van uw toilet, douche, gootsteen… Het kan echter ook dieper gelegen zijn. Kunnen we dit niet vaststellen met het blote oog, dan schakelen we onze moderne diagnose technieken in.

Zo kunnen wij uw riool ontstoppen zonder breekwerk, snel en professioneel.

Riool ontstoppen is het werk van specialisten

De Rioolkrak heeft gediplomeerde vakmannen in het team. Als officieel erkende en gecertifieerde techniekers voor privé-rioleringen kunnen en mogen wij elke riool ontstoppen. Om het even welk formaat en zowel bij particulieren als bij bedrijven.

Als de ontstopping niet manueel verholpen kan worden, gaan we aan de slag met een hogedrukreiniger of spiraalreiniger.

Riool ontstopt, maar daar stopt het niet

* Garantievoorwaarden

De Rioolkrak is een bekende referentie als ontstoppingsdienst

U kent ons misschien van het VTM-programma De Vuilste Jobs.

Daar zal u al getuige geweest zijn van onze uitzonderlijke professionele ervaring. Bovendien verzekeren wij een snelle service 24/24 en 7/7 mét garantie*.

We zijn dé referentie voor Vlaanderen voor een oplossingsgerichte aanpak.

GRATIS offerte aanvragen* Garantievoorwaarden
Heb je nog vragen voor ons?

Veel gestelde vragen over riool ontstoppen

Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van verstopte riolen en afvoeren?

Verstopte riolen en afvoeren kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder ophoping van vet, zeepresten, voedseldeeltjes, haren, toiletpapier en vreemde voorwerpen. Wortelingroei en bodemverzakking kunnen ook problemen veroorzaken.

Hoe kan ik een verstopt riool of afvoer herkennen?

Veelvoorkomende tekenen van een verstopt riool of afvoer zijn langzame afvoer, borrelende geluiden in het toilet of de gootsteen, slechte geuren, en zelfs overstromingen. Als u een of meer van deze symptomen opmerkt, is het raadzaam om onmiddellijk contact met ons op te nemen.

Kunnen verstopte riolen en afvoeren zelf worden opgelost?

Kleine verstoppingen kunnen soms met huismiddeltjes worden opgelost, zoals het gebruik van een ontstoppingsmiddel of een ontstopper. Maar voor ernstige verstoppingen of herhaalde problemen is het raadzaam om een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen om schade te voorkomen en de oorzaak van het probleem grondig aan te pakken.

Hoe lang duurt het om een verstopt riool of afvoer te herstellen?

De duur van herstel hangt af van de ernst van de verstopping en de complexiteit van het rioolsysteem. Kleine verstoppingen kunnen meestal snel worden verholpen, terwijl grotere problemen meer tijd kunnen vergen. Onze experts zullen de situatie beoordelen en u een schatting van de benodigde tijd geven.

Welke stappen kan ik nemen om verstopte riolen en afvoeren te voorkomen?

Om verstoppingen te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren, zoals het vermijden van het wegspoelen van vreemde voorwerpen, het gebruik van zeefjes in de gootsteen en het verminderen van het gebruik van vet in de afvoer. Periodiek professioneel onderhoud kan ook helpen bij het voorkomen van toekomstige verstoppingen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of als u hulp nodig heeft bij het oplossen van riolering- en afvoerproblemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en uw problemen op te lossen.

Geplaagd met een verstopping? Gratis offerte

De Rioolkrak ontstopt, ruimt, herstelt en vernieuwt je riolering. Snel, met vakmanschap en een opperbeste service.