ontstoppingsdienst

Snelle ontstoppingsdienst met totaalservice en garantie

Onstoppen - Onstoppingsdienst voor elke job

Welke verstopping wil je oplossen?

Last van een verstopping? De Rioolkrak is dé referentie als ontstoppingsdienst. Maak vandaag nog een afspraak met de ontstoppingsdienst en krijg een gratis ontstopper.

Asap to the rescue

Een ontstoppingsdienst heb je liefst zo snel mogelijk ter plaatse. Reken op de snelle service van De Rioolkrak voor het ontstoppen en herstellen van je verstopte afvoer.

We laten niet op ons wachten, aangezien verstoppingen tal van ongemakken met zich meebrengen. Een verstopte WC, water dat niet of erg traag wegloopt in je spoelbak, bad of lavabo. En de ondraagelijke geur moet je er ook vaak bijnemen.

GRATIS offerte aanvragen

Wie, waar, hoe?

De ontstoppingsdienst van De Rioolkrak lost het voor jou op

Onze ontstoppingsdienst slaagt er vaak in de oorzaak meteen te achterhalen, zonder extra tools. Maar in de meeste gevallen moeten we toch even verder zoeken. Zijn er afvoerbuizen verstopt, is het de riolering, waar zit de verstopping…?

TIP!

Vermijd verstoppingen en laat regelmatig en preventief je riolering inspecteren op gebreken. Zo voorkom je vaak grotere schade.

Mogelijke oorzaken

Vind de plaats

De juiste plaats van de verstopping opsporen is precisiewerk. De oorzaak kan lokaal zijn in de leidingen van je toilet, douche of gootsteen, maar het kan ook dieper gelegen zijn. De kans is dan ook groot dat er meerdere sanitaire apparaten last hebben van de verstopping. Als localiseren niet mogelijk is met het blote oog, gaat onze ontstoppingsdienst aan de slag met moderne diagnose technieken:

Op deze manier vinden we de verstoppingslocatie zonder breekwerken.

Onstoppingsdienst met kennis van zaken

Gediplomeerde vakmannen klaren de klus. Bovendien is De Rioolkrak officeel erkend als gecertifieerd technieker voor privé-rioleringen. Zo kunnen en mogen wij elke opdracht aanvaarden, ongeacht de grootte, zowel particulier als voor bedrijven:

Een lokale ontstopping kan manueel uitgevoerd worden. Een dieper liggende verstopping wordt gedaan met een hogedrukreiniger of spiraalreiniger.

Onze ontstoppingsdienst is een totaalpakket

De Rioolkrak is een bekende referentie als ontstoppingsdienst

U kent ons misschien van het VTM-programma De Vuilste Jobs.

Daar zal u al getuige geweest zijn van onze uitzonderlijke professionele ervaring. Bovendien verzekeren wij een snelle service 24/24 en 7/7 mét garantie *.

We zijn dé referentie voor Vlaanderen voor een oplossingsgerichte aanpak.

GRATIS offerte aanvragen* Garantievoorwaarden

Geplaagd met een verstopping? Gratis offerte

De Rioolkrak ontstopt, ruimt, herstelt en vernieuwt je riolering. Snel, met vakmanschap en een opperbeste service.