geurhinder

Geurhinder of Geurprobleem … hoe lossen we het op ?

U kent het wel. Een moeilijk te verklaren onaangename penetrante geur in uw woning, appartement of bedrijf , ook wel eens benoemd als putjesgeur. Bijzonder onaangenaam. Het belemmert uw eetlust, u krijgt er hoofdpijn van of mensen vermijden bij u langs te komen.

De intensiteit en de plaats waar u de geur waarneemt kan sterk verschillen met de plaats van de oorzaak. De vinger onmiddellijk op de wonde leggen is dus niet altijd even eenvoudig.

Hoe detecteert De Rioolkrak een geurprobleem ?

Naast de klassieke camera inspectie om een buizenstelsel visueel te onderzoeken , gaan we vooral via rookdetectie op jacht naar de eigenlijke oorzaak van de geuroverlast.

Met een speciale slimme rookmachine blazen we rook in de afvoerleidingen. De rook uit de machine is trouwens onschadelijk en milieuvriendelijk. Bovengronds blazen we de rook in, waardoor het formaat van uw buizen geen rol speelt. De kleinste scheurtjes en fitten geven hun geheimen snel prijs. Hierdoor kunnen we heel precies bepalen wat we moeten aanpakken.

De Rioolkrak heeft getrainde lekzoekers met een neus voor uw geurprobleem, die zorgen voor een snelle opsporing.

De rioolkrak gaat vanzelfsprekend...  een stapje verder

We lossen uw geurhinder op van oorzaak tot gevolg

Zo bent u van de geurhinder verlost dankzij een duurzame oplossing van De Rioolkrak. We volgen het daarna zeker verder voor u op.

Onze bekende professionele ervaring

U kent ons misschien van het VTM-programma De Vuilste Jobs.

U kent ons misschien van het VTM-programma De Vuilste Jobs. Daar zal u al getuige geweest zijn van onze uitzonderlijke professionele ervaring. Bovendien verzekeren wij een snelle service.

We zijn dé referentie voor Vlaanderen voor de detectie van geurhinder veroorzaakt door uw riolering.

GRATIS offerte aanvragen

Komaf maken met geurhinder veroorzaakt door uw riolering? Gratis offerte

De Rioolkrak ontstopt, ruimt, herstelt en vernieuwt je riolering. Snel, met vakmanschap en een opperbeste service.