rioleringswerken

Krak in het vak voor herstelling en vernieuwing van alle rioleringen

De Rioolkrak, specialist in rioleringswerken

Om een goede toe- en afvoer van water te hebben doorheen je bedrijf of huis zijn goed functionerende rioleringen echt wel van belang. Maar zoals alles wat gebruikt wordt, kunnen beschadigingen aan het rioolnet niet uitgesloten worden.

Laat daarom regelmatig je rioleringen onderhouden. Dankzij camera inspectie of geur– en rookdetectie kunnen we anticiperen op gebreken en breekwerk vermijden. Deze technieken kunnen ook toegepast worden om de oorzaak van een bestaand probleem op te sporen. Daar komt de jarenlange expertise van De Rioolkrak van pas!

Wat zijn rioleringswerken?

Rioleringswerken is een ruim begrip. Want wij

We zijn niet voor niets De Rioolkrak.

Wij weten van aanpakken

Laten we de rioleringswerken beginnen door samen met u te kijken wat er allemaal nodig is. Op basis daarvan gaan wij ter plaatse het geheel opmeten en maken we een offerte op maat op.

Als we een renovatie moeten uitvoeren dan doen we dat als volgt:

U kan ook opteren voor een leiding of putrenovatie.

Bij rioleringswerken trachten we de nodige toezichtsputjes te voorzien zodat het onderhoud en de bereikbaarheid van de afvoeren in de toekomst vlot kan gebeuren.

Bij De Rioolkrak kan u rekenen op onze intern opgeleide en vakbekwame werkmannen. Ze gaan geen uitdaging uit de weg. Eén voor één een krak in hun vak.

Indien nodig adviseren en begeleiden we u voor uw verzekeringen. Want kosten door schade in uw rioleringsnetwerk kunnen hoog oplopen: waterschade, breekwerken… U kan de kosten van de rioleringswerken en het herstellen van de schade eventueel recupereren via uw brandverzekering.

Dit hoort helemaal bij onze service: we maken op uw vraag een sterk onderbouwde en correcte schadeclaim op. Bel dus De Rioolkrak bij een verstopping of bij een breuk in je riolering.

Onze hersteldienst

We voeren uw herstelling snel en vakkundig uit. Dankzij onze eerder vernoemde moderne diagnosetechnieken hoeven we niet altijd te breken en te graven. Bovendien zijn onze hersteltechnieken even modern. Zoals de koustechniek, Brush Coating en andere.

Dit zijn snel en eenvoudige reparatiesysten om beschadigde rioleringen duurzaam te herstellen.

Dit zijn de rioleringswerken die wij ook uitvoeren als herstelling:

Nieuwbouwwoningen en grote renovaties

Bij grote verbouwingen of bij nieuwbouw is het verplicht om een gescheiden rioolstelsel voor regen- en afvalwater te plaatsen.

Voor een bestaande woning geldt de verplichting pas als er in uw straat een gescheiden riolering wordt aangelegd. VLAREM II verbiedt het lozen van regenwater in een riolering die alleen bestemd is voor afvalwater en vice versa.

De waterzuivering wordt in goede banen geleid dankzij deze verplichting.

Heb je nog vragen voor ons?

Veel gestelde vragen over koustechnieken

Wat zijn de voornaamste rioleringswerken die De Rioolkrak aanbiedt?

Onze rioleringsdiensten omvatten onder meer het ontstoppen van riolen, het herstellen van beschadigde leidingen met of zonder koustechnieck , het aanleggen van nieuwe rioleringssystemen en het uitvoeren van inspecties met geavanceerde technologie. We bieden een breed scala aan oplossingen voor zowel residentiële als commerciële klanten.

Welke tekenen wijzen op de noodzaak van rioleringswerken of afvoerherstel?

Tekenen van rioleringsproblemen zijn onder meer frequente verstoppingen, terugkerende geurproblemen, wateroverlast, verzakking van de grond en lekkages. Als u een of meerdere van deze problemen ondervindt, is het raadzaam om onze experts te raadplegen voor een grondige inspectie.

Hoe lang duurt het doorgaans om rioleringswerken of afvoerherstel uit te voeren?

De duur van rioleringswerken varieert afhankelijk van de omvang van het project. Kleine herstellingen kunnen binnen enkele uren worden voltooid, terwijl grotere projecten enige dagen in beslag kunnen nemen. We zullen altijd streven naar een efficiënte en snelle uitvoering van het werk.

Welke materialen en technieken gebruikt De Rioolkrak bij het herstellen van beschadigde riolering?

We maken gebruik van moderne technieken zoals relinen, waarbij we een nieuwe voering aanbrengen in de bestaande leidingen om scheuren en beschadigingen te herstellen zonder dat graafwerk nodig is. We gebruiken duurzame materialen om ervoor te zorgen dat uw rioleringssysteem weer langdurig optimaal functioneert met een garantie tot 10 j naargelang de ingreep. 

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor rioleringswerken of afvoerherstel?

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen via onze website of telefoonnummer. Onze deskundige medewerkers zullen u vragen stellen over uw specifieke situatie en behoeften, zodat 1 van onze technische adviseurs  een nauwkeurige offerte bij u kunnen opstellen voor uw rioleringswerken of afvoerherstelproject.

Aarzel niet om contact op te nemen met De Rioolkrak voor meer informatie of om uw rioleringsproblemen aan te pakken. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden voor al uw riolerings- en afvoerbehoeften.

 

Onze bekende professionele ervaring

U kent ons misschien van het VTM-programma De Vuilste Jobs.

Daar zal u al getuige geweest zijn van onze uitzonderlijke professionele ervaring. Bovendien verzekeren wij een vlotte dienst na verkoop en een periodiek onderhoud zonder zorgen.

We zijn dé referentie voor Vlaanderen voor een oplossingsgerichte aanpak van uw rioleringswerken mét 10 jaar garantie*.

GRATIS offerte aanvragen* Garantievoorwaarden

Zeker zijn van een kwaliteitsvolle uitvoering van uw rioleringswerken? Gratis offerte

De Rioolkrak ontstopt, ruimt, herstelt en vernieuwt je riolering. Snel, met vakmanschap en een opperbeste service.