Partners

De Rioolkrak is een bedrijf, gevestigd in Schoten en werkzaam in heel België. Het bedrijf is met de jaren uitgegroeid tot dé referentie in rioolwerkenontstoppingenruiming en regenwaterrecuperatie. Dit hebben we op de eerste plaats te danken aan onze klanten maar ook aan onze bevriende bedrijven, onze partners. De Rioolkrak gelooft sterk in wisselwerking tussen bedrijven op gebied van expertise, kennis en ‘best practices’. Samen sterk is het motto.

Nicko Service

De baseline van Nicko Service is ‘beter warm voor iedereen’. Je kan er terecht voor alle behaaglijk warmtecomfort, nieuwe verwarmingsketelsonderhoud & schoorsteenvegen of verwarmingsoplossingen voor je bedrijf.

Nicko Service helpt je tot 30% besparen op je energiefactuur en geeft je een unieke 7 jaar omniumgarantie op je nieuwe condensatieketel.

Nicko Service is eigenlijk een beetje de ‘jongere broer’ van De Rioolkrak, althans opgericht door dezelfde ondernemer als De Rioolkrak, namelijk David.

Plastiek Van Wauwe

Specialist in kunststof materialen voor bouw en industrie, bouwt samen met haar particulier, professioneel en industrieel cliënteel aan een gezamenlijke duurzame toekomst.

Schotense Tuinwerken

Dé tuinspecialist voor al je groene projecten. Als je met de Schotense Tuinwerken in zee gaat kies je voor passie, gedrevenheid en professionalisme.

Treeworx Boomverzorging

Treeworx verzorgt alle werken die te maken hebben met de reuzen van uw tuin of bos. Snoeien, standplaatsverbetering, verplanten, nieuwe aanplantingen, vellen of uitdunnen, wij werken volledig op maat!

Graf Carat

Dé leverancier in alles voor regenwaterrecuperatie en afvalsystemen. Ondergrondse tanken, stijlvolle regentonnen, pompen en toebehoren.