wc verstopt

Snelle ontstoppingsdienst met totaalservice en garantie

Oh nee, mijn wc!

Wij hebben de snelste en efficiëntste service om uw wc te onstoppen!

WC verstopt… u ziet het waterpeil stijgen en hopelijk nog net niet over de rand lopen! Onstoppingsmiddelen of de plopper helpen niet? Een vies probleem! Ga niet opnieuw spoelen in de hoop alles toch weg te krijgen. Dit heeft namelijk een omgekeerd effect: alles komt terug uw kant op, uw wc loopt over en u kunt beginnen dweilen.

GRATIS offerte aanvragen

Voorrang in de planning

De Rioolkrak snelt ter plaatse. Een snelle service is voor ons belangrijk, we willen u zo rap mogelijk van uw ongemakken (lees geurhinder, onaangename aanblik van uw toilet…) afhelpen.

GRATIS offerte aanvragen

Hoe kan dat toch?

Dat uw wc verstopt kan verschillende oorzaken hebben.

Onze ontstoppingsdienst slaagt er vaak in de oorzaak meteen te achterhalen, zonder extra tools. Maar in de meeste gevallen moeten we toch even verder zoeken. Zijn er afvoerbuizen verstopt, is het de riolering, waar zit de verstopping…?

TIP!

Vermijd verstoppingen en laat regelmatig en preventief je riolering inspecteren op gebreken. Zo voorkom je vaak grotere schade.

Veel voorkomende oorzaken van een verstopte WC

Enkel de WC, of diepere oorzaak?

Ligt de oorzaak dieper (bijvoorbeeld een slecht afwaterende installatie), dan zal het niet enkel uw wc zijn die verstopt, maar vaak ook alle andere sanitaire installaties (douche, lavabo, gootsteen…)

De juiste plaats van de verstopping opsporen is een huzarenwerk. Als de plaats bepalen niet mogelijk is met het blote oog, gaat onze ontstoppingsdienst over tot het gebruik van moderne diagnose technieken:

Zo vinden we de locatie en oorzaak waarom uw wc verstopt zonder breekwerken.

WC verstopt, De Rioolkrak klaart de klus

Gediplomeerde vakmannen klaren de klus. Bovendien is De Rioolkrak officeel erkend als gecertifieerd technieker voor privé-rioleringen. Zo kunnen en mogen wij elke opdracht aanvaarden, ongeacht de grootte, zowel particulier als voor bedrijven:

Een plaatselijke ontstopping kan handmatig uitgevoerd worden. Een dieper liggende opstopping voeren we uit met een hogedrukreiniger of spiraalreiniger.

WC ontstoppingsdienst met een schepje bovenop

De Rioolkrak is een bekende referentie als ontstoppingsdienst

U kent ons misschien van het VTM-programma De Vuilste Jobs.

Daar zal u al getuige geweest zijn van onze uitzonderlijke professionele ervaring. Bovendien verzekeren wij een snelle service 24/24 en 7/7 mét garantie*.

We zijn dé referentie voor Antwerpen en Vlaams-Brabant voor een oplossingsgerichte aanpak.

GRATIS offerte aanvragen* Garantievoorwaarden

WC verstopt?
Vraag vandaag nog uw gratis vrijblijvende offerte aan: Bel nu gratis 0800 266 60 of
contacteer ons via het contactformulier

De Rioolkrak ontstopt, ruimt, herstelt en vernieuwt je riolering. Snel, met vakmanschap en een opperbeste service.