ruimdienst

Snelle ontstoppingsdienst met totaalservice en garantie

Onstoppingsdienst

Bel ons Gratis : 0800 / 26 660Contacteer Ons

Septische tank ruimen en onderhouden

U wist misschien niet eens (meer) dat u een septische tank had, tot daar plots een probleem de kop op steekt. Als u de septische tank niet de nodige aandacht gegeven heeft, dan is dat een logisch gevolg.

Een septische put moet namelijk regelmatig geruimd en schoongemaakt worden. Zeker als deze al 5 jaar of ouder is en/of deze grijs of zwart water verzamelt.

Ook waterputten, vijvers, regenputten… moeten regelmatig geruimd worden door een ruimingsdienst. Zoniet gaan deze dichtslibben.

Defecten aan uw rioleringsnetwerk kunnen wateroverlast veroorzaken. Dan schiet De Rioolkrak ook ter hulp voor het leegruimen van ondergelopen kelders en kruipkelders.

Waarom moet een septische tank geruimd worden door een ruimdienst?

Een septische tank heeft steeds een dubbele functie. Het vormt de verbinding tussen uw afvoersysteem en het rioolsysteem. Fecaliën worden omgezet naar vloeistof. Op deze manier kan het riool deze afvoeren. Dankzij bacteriën in de put worden bezonken organische stoffen verder afgebroken en getransformeerd in een mix van water, gassen en slib. Vloeistoffen en gassen worden afgevoerd, de overgebleven vaste stoffen verzamelen in een soort korst bovenop de vloeistof.

Na een tijd kan die korst en de hoeveelheid slib te veel worden en kunnen de fecaliën niet meer afgebroken worden. Onze ruimdienst snelt ter hulp om de put te legen zodat deze weer normaal kan functioneren.

Onze bekende professionele ervaring

U kent ons misschien van het VTM-programma De Vuilste Jobs.

U kent ons misschien van het VTM-programma De Vuilste Jobs. Daar zal u al getuige geweest zijn van onze uitzonderlijke professionele expertie. Bovendien verzekeren wij een snelle service en transparante prijzen.

We zijn dé referentie voor Vlaanderen voor uw ruiming met officieel ruimingsattest.

GRATIS offerte aanvragen

Ruimdienst nodig? Gratis offerte

De Rioolkrak ontstopt, ruimt, herstelt en vernieuwt je riolering. Snel, met vakmanschap en een opperbeste service.