Share

Zorgeloos op vakantie vertrekken?

Je hebt je vakantie dubbel en dik verdiend na het harde werken. Ga je naar een exotische bestemming, naar zee of Ardennen? Top. Iedereen heeft nood om stoom af te blazen en batterijen op te laden. Een zorgeloze vakantie, daar ben jij aan toe. En daarom geeft De Rioolkrak je nog 1 gouden tip mee voor je vertrekt.

Laat je rioleringsstelsel preventief reinigen. Waarom?

Dankzij preventieve reiniging, ga je overtollige vetresten, zandophopingen en vernauwingen verwijderen uit je rioleringsstelsel van je woning. Ook voor zij die in een appartementsblok wonen. Je krijgt altijd alle vuiligheid van je bovenbewoner. En nog meer, als je op het gelijkvloers woont.

Wat als je GEEN preventieve reiniging van je rioleringsstelsel laat uitvoeren?

In de zomerperiode is het statistisch bewezen, dat hevige onweersbuien het vaakst voorkomen. Onweer betekent heel veel regen in een korte tijdspanne. Het debiet van je rioleringsstelsel wordt door verontreinigde rioleringen ontzettend verkleind. Daardoor kan het vele water niet meer wegstromen en geabsorbeerd worden. Resultaat, het water stijgt naar boven in je woning of je appartement.

Je mag er niet aan denken om terug uit vakantie te komen en dit te moeten vaststellen… Laat je mooie vakantie achteraf niet verpest worden met je woning of appartement die onder water staat. Dit verdient niemand.

Contacteer de ontstoppingsdienst van De Rioolkrak en je bent meteen ingepland. Wij werken tijdens het bouwverlof zodat onze klanten zorgeloos met vakantie kunnen vertrekken!