Share

De Rioolkrak breidt uit!

Dat de Rioolkrak niet stilzit is zeker! De krak breidt uit. Enkele maanden geleden werd de Rioolkrak uitgekozen als de perfecte kandidaat voor de overname van de succesvolle firma, Aadarlo.

Guido Berckmoes, de drijvende kracht achter Aadarlo

Aadarlo, een gevestigde waarde in Mortsel en omstreken werd opgericht door de talentvolle en innovatieve Guido Berckmoes. De firma richtte zich vanaf de oprichting in 1977 op dakwerken, loodgieterij en rioleringswerken. Berckmoes was zelfs de eerste in België met een machinale ontstoppingsmachine.

Het werk stroomde al snel binnen. Gelukkig kon Guido steeds rekenen op zijn echtgenote Renilde die steeds de administratieve taken behartigde. Zonder dit kloppend hart en een goede opvolging achter de schermen was al dit werk niet mogelijk.

Het succes van Aadarlo wordt voortgezet bij De Rioolkrak

Het succes van Aadarlo steeg snel waardoor een uitbreiding niet langer kon uitblijven. Guido kon natuurlijk niet alle camionettes tegelijk bedienen. Om alle klussen van de klanten deskundig te kunnen uitvoeren, leerde Guido Berckmoes dan ook persoonlijk alle kneepjes van het vak aan de nieuwe werkkrachten. Het was één van die talenten, David Devaux, die in 2006 de Rioolkrak oprichtte.

Na verloop van tijd begon het zware en harde werk door te wegen en besloot Berckmoes zich enkel nog op ontstoppingenrookdetecties en camera inspectie te focussen. Dat zorgde ervoor dat de firma volledig met de nieuwste apparatuur op de markt uitgerust was.

De Rioolkrak kraakt elke verstopping en lost elk rioleringsprobleem op

Maar rioleringswerken zijn en blijven zware karweien, daar weet de Rioolkrak alles van. Daarom besloot Guido Berckmoes dat het tijd was voor welverdiende rust. Met een gerust hart liet Berckmoes zijn firma daarom over aan de Rioolkrak, een professioneel team van vakmensen.