Share

De rioolkrak in het VTM programma de Vuilste Jobs

De Vuilste Jobs VIPS

Onze eigen David, beter bekend als De Rioolkrak, deel uitmaakte van de spraakmakende serie ‘De Vuilste Jobs VIPS’. Deze exclusieve reeks, speciaal uitgezonden op VTM GO, heeft tien bekende Vlamingen de kans gegeven om te ervaren hoe het is om de meest uitdagende klussen in Vlaanderen op zich te nemen. Het programma volgt deze moedige deelnemers terwijl ze zij aan zij werken met de professionele cleaners uit ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’.

Klaasje Meijer gaat samen met de Rioolkrak de uitdaging aan

In deze aflevering heeft de Klaasje Meijer, voormalig lid van K3, haar handen vuil gemaakt aan een van onze meest uitdagende klussen. Onder begeleiding van David, onze Rioolkrak, en zijn onmisbare sidekick Siv, trotseerde Klaasje alle uitdagingen die komen kijken bij kapotte afvoerleiding in Ekeren. Deze leiding had ervoor gezorgd dat de kelder van een appartementsgebouw werd overspoeld met vervuild badwater. Klaasje nam met vastberadenheid de uitdaging aan om “de stinkende loopgraven” in te gaan en de afvoerleiding te herstellen.

Professionaliteit en expertise van De Rioolkrak

Deze aflevering is niet alleen een getuigenis van de vastberadenheid en het harde werk dat komt kijken bij onze baan, maar toont ook de professionaliteit en expertise van De Rioolkrak. We waren verheugd om Klaasje te laten zien hoe we de zaken aanpakken, en we zijn er trots op dat ze, onder onze begeleiding, de taak met succes heeft volbracht.

Als je de aflevering met Klaasje en De Rioolkrak hebt gemist, kun je deze terugkijken via onze Facebook pagina : De Rioolkrak Facebook / Vuilste Jobs Vips

of op VTM GO via deze link:

De vuilste jobs VIPS met Klaasje

Het is een avontuur dat je niet wilt missen!

Op naar de volgende aflevering

Het hele team van De Rioolkrak wil iedereen bedanken die heeft afgestemd op ‘De Vuilste Jobs VIPS’. We zijn trots om onze expertise en toewijding voor dit vak te delen en kijken uit naar de volgende gelegenheid om Vlaanderen te laten zien wat wij in huis hebben! Binnenkort weer op VTM.

Heeft u problemen met uw riolering of afvoer? Neem vandaag nog contact op met De Rioolkrak. We zijn hier om te helpen, zoals u hebt kunnen zien in ‘De Vuilste Jobs VIPS’.