septische put plaatsen

Snelle ontstoppingsdienst met totaalservice en garantie

Septische put laten plaatsen

Een septische put plaatsen behoort tot onze expertise, dankzij onze jarenlange ervaring. Om onaangename geuren te vermijden, een steentje bij te dragen aan het milieu en voor uw comfort is de installatie van diverse putten nodig.

Septische putten, regenwaterputten, sifonputten, vetputten of vetafscheiders. Allemaal putten die wij plaatsen met elk hun eigen functie.

Wat is de functie van een septische put?

We lichten even de functie van een septische put toe. Dit systeem heeft een dubbele functie en verbindt uw afvoersysteem met het rioolsysteem. Het zet fecaliën om naar vloeistof en zo kan het riool deze afvoeren. De bacteriën aanwezig in de septische put breken de bezonken organische stoffen verder af en zetten deze om naar een combinatie van water, gassen en slib. De vloeistoffen en gassen voert het systeem af en de overgebleven vaste stoffen vormen een korst bovenop de vloeistof.

De septische put wordt gebruikt voor uw toilet en in sommige regio’s voor grijs afvalwater (douche, afwas, …)

Een septische put plaatsen kan ook ter vervanging van een bestaande wanneer deze niet meer te herstellen is. Al doen wij daar uiteraard onze uiterste best om zoveel mogelijk duurzaam te herstellen en u kosten te besparen.

Een septische put plaatsen (of andere) gebeurt niet zomaar

We adviseren u graag bij de keuze van uw type put en maken een juiste capaciteitsberekening. U ontvangt een gratis offerte op maat – een vaste prijs, geen verrassingen. Een septische put plaatsen doen we snel en professioneel met officieel BENOR en of CE-gekeurde hoogwaardige materialen. We doen er een garantie tot 10 jaar bovenop!

Onze bekende professionele ervaring

U kent ons misschien van het VTM-programma De Vuilste Jobs.

U kent ons misschien van het VTM-programma De Vuilste Jobs. Daar zal u al getuige geweest zijn van onze uitzonderlijke professionele ervaring. Bovendien verzekeren wij een vlotte dienst na verkoop en een periodiek onderhoud zonder zorgen.

We zijn dé referentie voor Vlaanderen voor een professionele plaatsing van uw septische put mét garantie*.

GRATIS offerte aanvragen* Garantievoorwaarden

Een septische put plaatsen? Gratis offerte

De Rioolkrak ontstopt, ruimt, herstelt en vernieuwt je riolering. Snel, met vakmanschap en een opperbeste service.