septische put in pvc

Plaatsen van een septische put in PVC met totaalservice en garantie

Installatie van Septische Putten in PVC

Onze jarenlange ervaring in de installatie van septische putten, waaronder die van PVC, maakt ons een betrouwbare partner in Antwerpen. Het installeren van een PVC septische put is cruciaal voor het efficiënt afhandelen van huishoudelijk afvalwater, terwijl we ook bijdragen aan milieuverantwoordelijkheid en uw comfort verhogen.

Wat is de functie van een septische put?

Een PVC septische put speelt een dubbele rol in uw afvoersysteem. Het verwerkt fecaliën, zet ze om in vloeistof voor afvoer naar het riool, en zorgt voor de afbraak van organisch materiaal door bacteriën. Dit proces resulteert in de vorming van water, gassen en slib, waarbij vloeistoffen en gassen worden afgevoerd en vaste stoffen een laag bovenop de vloeistof vormen.

Deze putten zijn essentieel voor toiletten en worden in sommige regio’s ook gebruikt voor het verwerken van grijs afvalwater zoals dat van douches en afwas.

Professionele Aanpak en Garanties bij het plaatsen van een septische put gemaakt van PVC

Wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw situatie en zorgen voor een nauwkeurige capaciteitsberekening. We gebruiken officieel BENOR en/of CE-gekeurde hoogwaardige materialen en bieden tot 10 jaar garantie op onze werkzaamheden.

Onze professionele ervaring is erkend in Vlaanderen. We bieden een vlotte service na verkoop en zorgen voor periodiek onderhoud.

Onze bekende professionele ervaring

U kent ons misschien van het VTM-programma De Vuilste Job.

U kent ons misschien van het VTM-programma De Vuilste Job. Daar zal u al getuige geweest zijn van onze uitzonderlijke professionele ervaring. Bovendien verzekeren wij een vlotte dienst na verkoop en een periodiek onderhoud zonder zorgen.

We zijn dé referentie voor Vlaanderen voor een professionele plaatsing van uw septische put mét garantie*.

GRATIS offerte aanvragen* Garantievoorwaarden

Een septische put plaatsen? Gratis offerte

De Rioolkrak ontstopt, ruimt, herstelt en vernieuwt je riolering. Snel, met vakmanschap en een opperbeste service.